Kam dirba seimas ? Stambiam kapitalui ar savo rinkėjams ? 

Na jo išėjo valstiečiai atėjo konservatoriai, bet ar kas nors pasikeitė žmonėms ?  Pagal mane, ne vieni vaidino, kad dirba žmonėms, o žiūrėjo savo interesus, o kiti tai dar akivaizdžiai.  Kas liečia covid-19 valdymą ir parama verslui žmonėms tai čia irgi panašiai, bet konservatoriai yra konservatoriai. Valstiečiai nors prieš rinkimus, kažkiek pavaidino, kad rūpinasi savo piliečiais ir padalino pinigų, pažadėjo  13 pensiją t,t bet kai liko neišrinkti viską pamiršo, na tokia juk mūsų valdžia jiems nusišvilpti ant paprastų žmonių, o pavaidinti reikia prieš rinkimus. 

O kas dėl savanaudiškumo ir nesiskaitymo su žmonėmis, parodė bandymas prastumti apie seimo nario rentas, absurdas. Nes labai sunku adaptuotis po 4 metų seime, sunku rasti darbą, na jo  tai ko jūs ten veržiatės į tą seimą, apsiseilėję? Jeigu jau esi niekam tikęs specialistas, tai tau tikrai ne vieta seime, na čia dar karta parodo kokie padugnės einą į seimą. Ir taip patys kalti, nes mes balsuojame, bet tačiau mūsų rinkimai palei sąrašus parodo, kad tai nėra teisingai. Balsuoji už jaunimą tiki, kad kažkas pasikeis, bet pagal sąrašą patenka tie patys kurie sėdi seime nuo nepriklausomybės ir nieko nedaro, nieko nesikeičia todėl taip ir gyvenam.

Na o kas liečia COVID-19 paramą ir pagalbą verslui, kur žalieji patyliukais išdalino milijardą ar kiek ten stambiam kapitalui, kurie ir taip neblogai laikėsi per pandemija ar net kelis kartus kilo pajamos.  Bet juk visi žinome, kad Lietuvoje didysis kapitalas kur sukasi didžiausi pinigai, praktiškai atleistas nuo mokesčių, visą mokestinė našta ant paprastų žmonių kurių pajamos ir taip mažos. O ar stambusis kapitalas gavęs parama, parėmė savo darbuotojus kurie dirba už grašius tikrai ne. Jie juk ir taip uždirba grašius ir jiems užtenka. 

Na o ką atėję konservatoriai, ir vėl patys rinkom, o kas iš viso nebalsavo tai dar blogiau. Mes jau žinome kaip jie moka valdyti krizes, 2008 krize tai kuo puikiausiai parodo. Na atėję jie viena žadą kitą daro pvz:. apie subsidijas žadėjo 100 proc kompensuoti dabar jau menka procentą kompensuos. Draudimų padidėjo paramos pamažėjo, patys rentų nori, o darbo paieškos išmokas nukarpė, kur gaudavo 300 000 žmonių, dabar po pakeitimų gaus 30 000, nes į paramą pretenduoja tie kurie prarado darbą, per karantiną, prieš karantiną 3 mėn ir pan. O tai kuo žmogus skiriasi ir kuo jam lengviau dabar rasti darba jeigu jis prarado dabrą prieš 4 mėn, kažkas keičiasi ? Na žodžiu paparastam žmogui nieko viską stambiam kapitalui, bet paprasti žmonės paskui moka valstybės skolas, o ne stambusis kapitalas. 

2021-01-02